Anasayfa » SEKTÖR » KidsNook Masal Akademi Nisan Ayını Şenlik Tadında Kutluyor!

KidsNook Masal Akademi Nisan Ayını Şenlik Tadında Kutluyor!

KidsNook Masal Akademi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ise 3 farklı mekanda çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

2-3 Nisan’da Küçük Prens Çocuk Atölyeleri Şenliği KIDSNOOK Masal Akademi’de! Kidsnook Masal Akademi ve Küçük Prens Müze Girişimi ekibi el ele verip Nisan ayı içerisinde çocuklar için büyüleyici atölyeler hazırlıyor! Küçük Prens ile erken yaşta çocuklarını tanıştırmak isteyen ebeveynler 2-3 Nisan tarihlerinde Kidsnook Masal Akademide yerinizi ayırtmayı unutmayın! Işıklı Masalarda renkli taşlarla Küçük Prens’in gezegenini tasarlamak, bahçecilik atölyesinde gül dikme etkinliği, interaktif masalını dinlemek ve mini kitap sergisini görmek için Kidsnook Masal Akademiyi ziyaret etmeyi sakın unutmayın!

3 FARKLI YERDE

KidsNook Masal Akademi 3 farklı yerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyor!
* Zorlu Center Nanan Mağazaları ile yapılan işbirliğinde Kidsnook Masal Akademi “Altın Saçlı Kız ve 3 Ayı” Masal Atölyesi ile 2-4 yaş çocukları ile buluşuyor! İtalyan bebek markası Nanan ‘ın bir birinden masalsı bebek mobilyaları ve tekstil ürünleri ile birlikte “Altın Saçlı Kız Ve 3 Ayı” masalı canlanıyor. 23 Nisan’da Zorlu Center Köprü katı Nanan mağazasında gerçekleştirilecek “Altın Saçlı Kız Ve 3 Ayı” masal atölyesine katılım ücretsiz olup önceden 0212 353 62 56 arayarak kayıt yapılması gerekiyor.

Masalların çocuklarla birlikte hayat bulduğu mekan olan Kidsnook Masal Akademi, Nisan ayı süresince şenlik tadında günlere hazırlanıyor. Ayın ilk günlerinde Küçük Prens Çocuk Atölyelerine ev sahipliği yapacak olan KidsNook Masal Akademi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ise 3 farklı mekanda çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor! KidsNnook’un ev sahipliğinde yapılacak birbirinden ilginç söyleşi, buluşma ve atölyeler ile 23 Nisan coşkusu dolu dolu yaşanırken, Zorlu Center Nanan Bebek Mağazasında ve Zorlu Center Eataly Bahçe Cafe’de ise KidsNook’un büyüleyici atölye çalışmaları ve Masal anlatımları da olacak! 23 Nisan tarihindeki tüm KidsNook atölyelerine katılım ücretsiz!

* Eataly ve Kidsnook Masal Akademi 23 Nisan da Zorlu Center Bahçe katında Eataly Cafe de yine birbirinden renkli duyusal atölyeler ile 3-9 yaş çocuklarını bekliyor! Katılımın ücretsiz olduğu İtalyan makarnaları ile yapılacak bir birinden ilginç duyusal oyun atölyeleri çocukların ve makarna severlerin çok ilgisini çekecek!

Tüm gün ücretsiz ev sahipliği
* Kidsnook Çocuk Kitabevi ve Masal Akademi 23 Nisan Çocuk Şenliği ile tüm gün ücretsiz etkinliklere ev sahipliği yapacak!!! Kanada Anaokulu, Mercan Anaokulu, Bilgi Kozası Anaokulu, Meç Anaokulu ve Helen Doron Anaokulu katılımı ile Kidsnook Bahçede bir birinden eğlenceli çocuk atölyelerinde çocuklarınıza keyifli dakikalar yaşatırken aileler de İstanbul un gözde anaokulları ile görüşme imkanı sağlamış olacaksınız! Ayrıca Çocuk Kitabı Yazarı Gökçe Gökçeer Barınaktan evlatlık edindiği gümüş dişli köpek Pöti ve Dede ile kitaplarını imzalamak ve “Köpeklerle Doğru İletişim Atölyesi” yapmak için Kidsnook’ta olacak. Fairygirl Oyuncak Bebek Markası ile de “Balerin Layla” atölyesinde
çocuklar kendi tütü bilekliklerini tasarlayacak, organik kurabiye yapımı atölyeleri yapılacak ve harika masal anlatımlarının gerçekleşeceği 2-12 yaş arası çocuklarına yönelik tüm aktivitelere katılım ücretsiz!

#KidsNook #KidsNookMasalAkademi #masal #akademi #KüçükPrensÇocukAtölyeleriŞenliği #KüçükPrens