FC Barcelona ile lisans anlaşması yapan Akçiçek Oyuncak sektörü takip etmeye devam ediyor
Sektörde yarım asırlık deneyime sahip Akçiçek Oyuncak olarak, “Matrax Oyuncak” markasıyla; eğitici, öğretici ve eğlendirici oyuncaklar üretiyor. “Matrax Oyuncak” olarak ürettiği oyuncakları üç yaş üzeri çocuklar ve yetişkinler severek, eğlenerek kullanıyor.
Ürünleri arasında futbol ve basketbol gibi sporların oynanabileceği minyatür masa üstü/ayaklı, iç mekan/dış mekan oyuncakları yer alan firma ayrıca anaokullarına yönelik eğitici oyuncak grubuyla çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlıyor.
İstoç’ta bulunan satış mağazasının yanı sıra Türkiye genelinde yaygın bir satış ağına sahip firma iki ana grupta 60 farklı ürün çeşidiyle Türkiye ve dünyada önde gelen zincir mağazalarda yer alıyor. Piyasaya sunduğu tüm oyuncakları İkitelli’de 3000 m2’lik bir alana kurulu fabrikada üreten Akçiçek’in fabrikasında yıllık üretim kapasitesi 1.100.000 adet oyuncak. Sektör dinamiklerini takip eden firma ülkemizde ve yurt dışında fuarlara katılıyor, güncel teknolojileri ve yeni gelişmeleri yakından izliyor.
Uzak Doğu ürünlerinin hakim olduğu oyuncak pazarında tamamen yerli üretim oyuncaklarını “Made in Türkiye” ibaresiyle tanıtıp dünya pazarlarına sunarak ülkemizin bayrağımızı dalgalandırıyor.