Anasayfa » HABERLER » BEGSİAD iftarında sektör bir araya geldi

BEGSİAD iftarında sektör bir araya geldi

15 Haziran 2017 Perşembe Hotel Golden Way Giyimkentin muhteşem restaurantında sektörümüzün BEGSİAD üyeleri ve misafirleri bir araya geldi.

_DSC0057

Misafirlerini kapıda tek tek karşılayan Bebek Araç ve Gereçleri Sanayici ve İşadamları Derneği (BEGSIAD) Başkanı Fatih ÜNAL gece boyunca davetlilerle ilgilendi.

_DSC0078

Derneğin ilk iftar yemeği olan etkinlikte bisiklet, bebek ürünleri imalatçıları yan sanayicileri ve perakendecileri birbirleriyle sektör konuları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

_DSC0098

Türkiye bebek araç ve gereçlerini sektör olarak tanımlamak ve faaliyet gösteren kişi ve kuruluşların kanunlar doğrultusunda planlı bir düzen içinde kalkınıp, sınai, ticari, sosyo-ekonomik, eğitim ve kültür düzeyinin gelişmesine, teknoloji, sermaye, fikir alışverişi ve koordinasyonu sağlayarak daha ileri bir düzeye ulaşmasına yardımcı olmak gibi amaçlarla kurulan dernek iftar etkinliğiyle bu yönde bir hareketi yerine getirmiş oldu.

_DSC0081

Dernek üyelerinin birbirleriyle daha çok kaynaşmasının sağlandığı gecede birlik, beraberlik ve kardeşlik atmosferi hakimdi. İmalatçıların etkili derneği BEGSİAD bu tür etkinliklerle de sektörde adından bahsettirmeye devam ediyor.

_DSC0026

Nezih bir ortamda lezzetli yemeklerin ardından misafirlere çay, tatlı ve meyve ikramı yapıldı. Davete katılan misafirlerine teşekkür eden dernek yetkilileri bir başka etkinlikte bir arada olmayı temenni ederek alandan ayrıldılar.