Akkaymak Kırtasiye: 50 Yıldır Kalite

Akkaymak Kırtasiye ve Oyuncak, 50 yılı aşkın süredir sektörde güven ve kalite ile anılan bir marka olarak, geniş ürün yelpazesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor. Firma yetkilisi Ahmet Akkaymak, markanın kuruluşundan bugüne kadar olan serüvenini ve yeni mağazaları hakkında bilgi verdi.

Bir küçük dükkan ile…

“Akkaymak Kırtasiye ve Oyuncak’ın hikayesi, yaklaşık 50 yıl önce, babamın bir kırtasiye dükkanında çalışmasıyla başlamasıyla temelleri atılmıştır. 1989 yılında dedem Mehmet Akkaymak’ın öncülüğünde Ankara’da faaliyete başlayan bu küçük dükkan satışa açılmış ve bugün ülke genelinde tanınan ve sevilen bir marka haline gelmiştir. Babamın işine olan bağlılığı ve müşterilere sunduğu kaliteli hizmet, kısa sürede geniş bir müşteri kitlesi kazanmamıza yardımcı oldu. Ben, Ahmet Akkaymak, bu aile mirasını devralarak, markamızı daha ileriye taşıma hedefiyle çalışmaya devam ediyorum.

Akkaymak Kırtasiye olarak, kuruluşumuzdan bu yana müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuk. Ürün yelpazemizi sürekli genişleterek, sadece kırtasiye malzemeleriyle sınırlı kalmayıp, oyuncak sektöründe de iddialı bir konuma geldik. Bugün, eğitici oyuncaklardan yaratıcı hobi setlerine kadar geniş bir ürün gamına sahibiz. Ürünlerimizin her biri, çocukların hayal güçlerini geliştirmeyi ve onların öğrenme süreçlerini desteklemeyi amaçlıyor.”

Geniş Ürün Yelpazesi

“Geçtiğimiz sene Ağustos ayında 18.000 metrekare üzerinde 9 kattan oluşan yeni mağazamızı açtık. Bu mağazamızda kırtasiye, oyuncak, sanatsal, hırdavat, tuhafiye, eğitici malzemeler, spor malzemeleri, okul donanım malzemeleri olmak üzere farklı kategorilerde hem kırtasiyecilere hem eğitim sektörüne birçok katkıda bulunuyoruz.

Firmamız 1989 yılından beri faaliyet göstermekte olup, ilk başta perakende olarak başladığımız bu sektörde 2003 yılından itibaren toptan olarak devam etmekteyiz. Şu anda da yeni yerimizde ve Ziraat Mahallesi’ndeki firmamızda faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Akkaymak Kırtasiye Oyuncak’ın başarısının arkasında yatan en önemli faktörlerden biri de müşteri odaklı hizmet anlayışımızdır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak, onların beklentilerini karşılamak için sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz. Mağazalarımızda görev yapan personelimiz, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için düzenli olarak eğitim alıyor ve sektördeki yenilikleri yakından takip ediyor.”

Sosyal Sorumluluk ve Toplumsal Katkı 

“Firma olarak, sadece satış odaklı değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden bir marka olmayı da önemsiyoruz. Çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyoruz. Özellikle deprem bölgelerindeki çocuklar öncelikli olmak üzere Ankara’da bulunan dezavantajlı bölgelerdeki okullara ve öğrencilere yönelik yaptığımız çalışmalar, firmamızın topluma olan katkısını arttırmaktadır.

Akkaymak Kırtasiye Oyuncak olarak, sektördeki büyük bir yükü aldığımızı düşünüyoruz. Bu kadar çeşitli ürünlerle, yani 25 bin farklı kalemde binlerce ürünü sunmaktan gurur duyuyoruz. Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği geniş ürün yelpazemizle daha çok insana ulaşmayı ve daha da ileriye gitmeyi hedefliyoruz.”

‘Müşterilerimizin güveni ve sadakati en büyük motivasyon’

“Akkaymak Kırtasiye olarak, geleceğe dair hedeflerimiz arasında, ürün yelpazemizi daha da genişletmek ve uluslararası pazarlarda da varlık göstermek yer alıyor. Yenilikçi ürünler ve hizmetlerle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda, Ar-Ge çalışmalarımıza yatırım yaparak, sektördeki en son trendleri takip ediyor ve ürünlerimizi bu doğrultuda geliştiriyoruz.

Son olarak, markamızı bugüne kadar destekleyen tüm müşterilerimize teşekkür etmek istiyorum. Akkaymak Kırtasiye ve Oyuncak olarak, her zaman kaliteli ürünler ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızla yanınızda olmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillerin mutluluğunu ve gelişimini desteklemek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Akkaymak Kırtasiye Oyuncak’ın bu yolculuğunda, müşterilerimizin güveni ve sadakati en büyük motivasyon kaynağımız oldu. Yarım asırlık tecrübemizi ve birikimimizi, daha iyi hizmet sunmak ve daha fazla çocuğa ulaşmak için kullanmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha mutlu ve yaratıcı bir geleceğe adım atmak dileğiyle.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir