Anasayfa » HABERLER » 9. Toy-Bir aynı otelde, aynı heyecanla

9. Toy-Bir aynı otelde, aynı heyecanla

Oyuncak sektörü, 9. Toy-Bir Geleneksel Satış ve Etkinlik Organizasyonu ile 19-23 Ekim 2022 tarihinde geçen seneki Sueno Hotel Deluxe Belek Antalya’da bir araya gelecek.

Geçen sene etkinliğe katılan pek çok yabancı alıcı, organizasyonda ihracat anlamında da katılımcısının yüzünü güldürdü. “Birlikte üretip, birlikte paylaşıyoruz” sloganıyla hareket eden, şimdiye kadar düzenlediği Antalya Oyuncak Organizasyonlarıyla çok iyi bir performans sergileyen Toy-Bir yine verimli bir organizasyona hazırlanıyor.

9. Toy-Bir Satış ve Etkinlik Organizasyonunda yine, daha iyisini yapabilmek için sektörün ihtiyaçlarına göre iyi tarihlerden biri olan 19 Ekim 2022 Çarşamba katılımcı girişi, 20 Ekim Perşembe de müşteri girişleri başlayarak Sueno Delux Belek Antalya’da oyuncakçılar bir araya gelecek. Oyuncak sektörünün dostluk ve ticaretin bir arada yürüdüğü, ender organizasyonlardan biri olma özelliğine sahip olmasından dolayı, gerek etkinlikte yer alan firmalar ve gerekse gelen alıcılar hoş sohbet, muhabbet ve ticareti bir arada yapmaya imkan veren Toy-Bir organizasyonlarından memnuniyet duyuyorlar. Oyuncakçıların dinlendikleri, eğlendikleri ve sürpriz hediyelerin dağıtıldığı Toy-Bir Organizasyonu bu sefer de yüzleri güldürecek, stant açan firmalara ve perakendecilere Antalya’nın en güzel otellerinden birinde, yazın güneşli günlerinde farklı, güzel ve bereketli bir ticaret yapmanın mutluluğunu yaşatacak.

Ülkemizde pandemi sonrası pek çok sektörde yaşanan canlılık ve ticari hareket, yerli üretime yönelen Türk oyuncak üreticilerine bu etkinlikte verimli bir etkinlik sunacak. Pandemiyle ithal ürünler daha pahalı hale geldi ve sektörde yerli üretime bir yönelme var. Bu durumda yerli firmalar hızlı bir şekilde ithal oyuncağın yerini yerliyle doldurmaya çalışıyor. Mart ayında gerçekleşen Tüyap Oyuncak fuarında da bunu görmek mümkündü.

Geçen sene Antalya’da Toy Bir ekibi, katılımcılarına iyi satışlarla verimli bir etkinlik sunarken, müşterilere de güzel bir tatilin yanı sıra her gün çekilişle televizyonlar dağıttı. Güzel, kaliteli, sağlıklı oyuncakları sipariş eden, otelde dinlenen alıcı ziyaretçi oyuncakçılar sürpriz TV ile ayrı bir mutluluk yaşadı.

İç pazar ve ihracatın yanı sıra 9. Toy-Bir ile muhteşem bir buluşma daha sizleri bekliyor…