Anasayfa » HABERLER » 2. İstanbul Oyuncak Fuarı Şubatta Tüyap’ta

2. İstanbul Oyuncak Fuarı Şubatta Tüyap’ta

Oyder destekli 2. İstanbul Oyuncak Fuarı, 26 Şubat – 1 Mart 2019 tarihinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi düzenlenecek

Değerli Meslektaşlarım,

Bildiğiniz gibi fuarlar tüm dünyada olduğu gibi bizim için de sektörümüzün can damarıdır. Bu hareketli ve canlı günler hepimizin biraraya geldiği;  iyi ve güzel konuların yanında sıkıntılarımızı, dertlerimizi paylaştığı ve her şeyden önemlisi arkasında büyük emek ve çaba olan tüm yeni ürünlerimizi sektörümüz ile paylaştığı özel zamanlardır. Fuar demek iletişim demektir.  İyi ve kaliteli iletişim ise özellikle içinde bulunduğumuz zor zamanlarda işimize en önemli katkıyı sağlayacak unsurdur.

Oyder olarak sektörümüze dünya standardında, profesyonel ve sektörümüze öncülük edebilecek nitelikte bir fuar kazandırmak temel ilkemizdir. Bu nedenle bu konuda yurdumuzda Fuarcılık alanındaki en önemli ve profesyonel kurum olan TÜYAP ile geçen yıl başlattığımız işbirliğinin bu yıl gelişerek devam etmekte olduğunu bildirmekten mutluluk duymaktayım.

Oyder desteğiyle 22-25 Mart 2018’de 38 Firma ve 77 markanın temsil edildiği ilk İstanbul Oyuncak Fuarı 40 ülkeden 188 yurtdışı ve 57 ilden toplam 3563 yurtiçi profesyonel ziyaretçi ile önemli bir başarıya imza atmıştır.

26 Şubat – 1 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek olan 2. İstanbul Oyuncak Fuarı hazırlıklarına daha iyi ve güzeli yapabilmek ve sektörümüze faydalı olabilmek için şimdiden heyecanla başlamış bulunmaktayız. Amacımız Oyuncak sektörünü temsil eden değişik kesimlerden katılımcı firma sayısının artırılması ve bu sayede ziyaretçilerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak bir fuar ortaya çıkmasıdır.

İkinci İstanbul Oyuncak Fuarının ismine yakışır bir şekilde, satış fonksiyonları yerine getirilirken, tüm yeniliklerin ve dünya trendlerinin yansıtıldığı çeşitli bilgilendirici ve eğlendirici toplantı ve seanslarla zenginleştirilen etkinliklerin yer aldığı tüm sektörü biraraya getiren dopdolu ve katma değeri yüksek bir etkinlik olarak gerçekleşmesi için TÜYAP ile birlikte elbirliği ile çalışmaktayız.

Bu arada TÜYAP fuarcılık konusundaki tüm profesyonel birikimiyle ziyaretçi sayısını artırmak ve fuar verimliliğine destek olmak için Yurtiçi ve Yurtdışı ofisleri aracılığıyla yoğun çalışmalar yapmaktadır ve 2. İstanbul Oyuncak Fuarını yurtiçi ve yurtdışı birçok mecrada duyurmakla ilgili tüm hazırlıklarını tamamlamıştır.

Bütün bu hazırlık ve çalışmalar sizlerin öncelikle katılımcı ve tabiki ziyaretçi olarak 2. İstanbul Fuarına katılımınız ile değer bulacaktır.

Tüm sektör temsilcilerini 2. İstanbul Fuarında görmekten mutluluk duyacağız.

#istanbuloyuncakfuari #OYDER #Tüyap #EsinYürür